Bidprentjes laten drukken

Maak de mooiste bidprentjes & herinneringskaarten zelf. U kunt ze bij ons laten drukken voor een scherpe prijs

Steeds vaker worden bidprentjes uitgedeeld bij een uitvaart als mooie herinnering aan de overledene. Het prentje bevat vaak een foto van de overledene of een oproep tot gebed of een Bijbelse tekst. Ook kunnen bidprentjes levensbeschrijvingen bevatten. Nabestaanden kunnen zelf bidprentjes ontwerpen en bij ons laten drukken voor een scherpe prijs. Wilt u het ontwerpen van bidprentjes graag uit handen geven? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verpakt in een mooi en persoonlijk bidprentdoosje kunt u deze uitreiken tijdens of na de uitvaart.

Bidprentjes laten drukken

Bidprentjes drukken wij voornamelijk ten behoeve van de uitvaartsector, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Voor het laten maken en/of bedrukken. Van oudsher werden deze prentjes binnen het katholieke geloof uitgedeeld ter herinnering aan een bepaalde gebeurtenis, zoals bij een doop of een uitvaart. De laatste decennia heeft het uitreiken van bidprentjes bij een uitvaart ook ingang gevonden bij niet-katholieke uitvaarten.

Bedrukte bidprentdoos

Een bedrukt bidprentje is een mooie herinnering aan een overledene. Hoewel de oudste bidprentjes enkel een voor- en achterzijde hadden, zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelgevouwen formaat waarbij de afbeelding aan de buitenkant en de tekst binnenin staat.

Maatwerk in bedrukte bidprentjes

Bedrukte bidprentjes kunnen in persoonlijke doosjes worden meegegeven aan de gasten. Het formaat hangt af van de door u aangeboden grootte van deze herinneringskaarten. U kunt ook deze doosjes laten bedrukken, want wij leveren altijd maatwerk tegen een scherpe prijs.

De kosten van een uitvaart kunnen al snel hoog oplopen en daarom denken wij altijd met u mee. Niet alleen qua creativiteit, want wij doen ons best om alle producten te drukken en te leveren tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Een waardig afscheid hoeft niet altijd duur te zijn.

De één heeft de voorkeur voor een sober afscheid, terwijl de ander flink wil uitpakken met exclusief drukwerk zoals luxe bidprentjes. Het ontwerpen kunt u zelf in de hand nemen of uitbesteden als u echt vakwerk wenst. Ontwerpen is en blijft een ambacht, een vak dat heel nauw komt. Het verschil zit in de details; de keuze en kleur van het lettertype, de uitlijning van de tekst, het bewerken van een foto, de kleur die verbinding brengt en de vakverdeling waardoor alles op de juiste plek valt. Wij willen heel graag met u meedenken en u tips geven om het ontwerp zo persoonlijk mogelijk te maken. Aanvoelen welke stijl bij u past en vervolgens de puntjes op de i zetten.

U merkt wel dat het maken en drukken van bidprentjes ons vak is. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, maar leveren door heel Nederland. Van Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland, tot Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Zuid-Holland. Zelf (exclusieve) ideeën betreffende het rouwdrukwerk, of heeft u al een eigen ontwerp? Op maat leveren doen wij graag en goed én dat alles tegen een betaalbare prijs.