Condoleanceregisters kopen

Bestel nu direct uw condoleanceregisters en enveloppen. U kunt uw condoleanceregister ook rechtstreeks online kopen tegen gunstige prijzen

Nabestaanden condoleren met het verlies van hun dierbare kan op vele manieren. Een algemene wijze van condoleren is steun betuigen door een bericht achter te laten in een condoleanceregister. Condoleanceregisters, zowel moderne, klassieke als oud Hollandse, kunt u bij ons online kopen in alle maten en verschillende vormen van luxe, zowel in tweeslag als in drieslagregisters. Is er haast bij? Wij begrijpen als geen ander dat spoed geboden is. Wij leveren binnen 24 uur uw bestelling af, dit in elke gewenste bestelgrootte. Bekijk de mogelijkheden die wij u bieden. Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust eens contact met ons op, want wij zijn gespecialiseerd in maatwerk.

Waarom een condoleanceregister kopen?

Het laten maken van een condoleanceregister is niet alleen belangrijk om bezoekers de gelegenheid te geven hun steun te betuigen, maar het is ook een aandenken aan de uitvaart zelf. Als u een condoleanceregister koopt, kunt u deze door ons laten ontwerpen en personaliseren. Wij kunnen deze bijvoorbeeld bedrukken met een logo, de naam van uw dierbare of een psalm of gebed toevoegen dat voor de gelegenheid toepasselijk is. Dit maakt uw condoleanceregister, dat ook wel uitvaartregister wordt genoemd, persoonlijk en is voor u een mooie herinnering. Wij geven dus tips en komen met exclusieve ideeën, waarbij de kosten u zullen meevallen, omdat wij hele redelijke prijzen rekenen. Nieuw in ons assortiment zijn de houten condoleanceregisters. Deze zijn leverbaar in diverse afmetingen en door de keuze voor hout ook erg duurzaam. Met het juiste ontwerp en het toevoegen van een foto van uw dierbare wordt het een heel mooi en persoonlijk aandenken aan de uitvaart.

Condoleanceregister buitenkant

Traditioneel worden persoonlijke condoleanceregisters vlak voor of na de uitvaart getekend door mensen die aanwezig zijn geweest. Familie, collega’s, vrienden, kennissen, buren etc. Het stelt de belangstellenden in staat om hun namen en adressen te noteren en tevens bemoedigende en troostende woorden te schrijven. Bemoedigende woorden die voor de nabestaanden een belangrijke rol kunnen spelen in de verwerking van het intense verdriet.

Een condoleanceregister is een blijvende herinnering

Het gebruik van een condoleanceregister is zeker geen verplichting, maar iets waar u zelf voor kunt kiezen. Eigenlijk is het idee van een condoleanceregister ontstaan doordat de nabestaanden op het moment van de uitvaart meestal bezig zijn met hun eigen verdriet. Ze leven in de dagen na het overlijden van hun dierbare vaak in een roes en staan er niet bij stil wie er allemaal tijdens de uitvaart aanwezig zijn geweest. Woorden dringen niet door en beelden vervagen. Door het laten tekenen van een condoleanceregister ontstaat er een mooie herinnering, ook al worden er weinig woorden geschreven. Het feit dat er aandacht is geweest voor uw intense verdriet, zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Sterker dan het verlies is de herinnering die blijft.

Een condoleanceregister kunt u bij ons online kopen en laten bedrukken zoals u dit wenst. Wij hebben standaardmodellen, maar kunnen uiteraard ook maatwerk leveren. Bedrukt of onbedrukt, eenvoudig of exclusief. Uw wens is bij ons in betrouwbare handen. U kunt direct bestellen of ons bellen om uw ideeën te bespreken. Van alle uitgeverijen en drukkerijen op het gebied van condoleanceregisters en uitvaartregisters is uitgeverij en drukkerij Spatium de beste keuze.

U merkt wel dat het maken en drukken van condoleanceregisters ons vak is. Wij zijn geen kleine, maar ook niet een al te grote drukker en kunnen daardoor toegewijd voor u werken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, maar leveren door geheel Nederland. Van Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland, tot Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Zuid-Holland. Zelf (exclusieve) ideeën betreffende het rouwdrukwerk, of heeft u al een eigen ontwerp? Op maat leveren doen wij graag en goed en dat alles tegen een betaalbare prijs.