Luxe kartonnen draagtassen

Luxe kartonnen draagtassen met uw eigen logo kopen

Luxe kartonnen draagtassen kopen voorzien van uw eigen logo heeft nogal wat voordelen. Het belangrijkste voordeel is wel dat een draagtas van karton milieuvriendelijker is dan de plastic draagtassen, maar het heeft ook een meer exclusieve uitstraling. Karton is nu eenmaal een fantastisch natuurproduct dat gebruikt wordt voor vele doeleinden. Wij maken van karton draagtassen waarbij een exclusief ontwerp zorgt voor een fantastische verpakking die gezien mag worden. Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom stijlvol voor de dag met luxe draagtassen

Een van de betere keuzes voor ons milieu is het gebruik van kartonnen draagtassen. Karton is een eenvoudig natuurproduct dat makkelijk gerecycled kan worden en is ten opzichte van plastic zeker niet duurder. Een beslissing voor welke optie u kiest, kan dan ook makkelijk worden gemaakt. Bovendien kan karton uitstekend bedrukt worden met bijvoorbeeld uw eigen logo. Met kartonnen draagtassen komt u dus in alle opzichten goed voor de dag!

Luxe kartonnen draagtas bedrukt

Het gebruik van luxe kartonnen draagtassen met logo is voor elk bedrijf lucratief. Een draagtas wordt overal mee naar toegenomen. Draagtassen met opdruk helpen u reclame maken zonder dat u daarvoor moeite hoeft te doen. Bovendien hoeft u voor een bedrukte draagtas van karton bij ons zeker niet de hoofdprijs te betalen, terwijl u toch een exclusief product in handen krijgt. De eindeloze variaties in afwerking maken van elke draagtas een uniek en stijlvol product. Kortom; het kopen van luxe kartonnen draagtassen biedt u enorm veel voordelen. Het levert u voornamelijk herkenning op.

Exclusieve draagtas van karton met uw logo

Voor een bedrijf is herkenning een belangrijk item. Onbekend maakt onbemind. Als men u niet kent, kan men ook niet voor u kiezen. Daarom bestaat er reclame. De mensheid doet het al zolang er wat te verhandelen is. Het kan gaan om een product of dienst. Het kopen van draagtassen en laten bedrukken met uw logo is 1 van de vele mogelijkheden die er bestaan om meer naamsbekendheid te vergaren. Kiest u voor een exclusieve uitvoering? Dan betekent dat u door velen gezien wilt worden, zodat zij uw boodschap kunnen doorgeven.

Juist, omdat er zoveel manieren zijn om reclame te maken worden vaak de meest voor de hand liggende opties over het hoofd gezien. De gedachte om iets opvallends te doen of te bedenken is echter helemaal niet nodig, want eenvoud werkt. Het verleden is het bewijs, want wie kent nu niet de luxe draagtassen van de bekende merken? Voorzien met logo is dit een van de beste manieren om meer naamsbekendheid te krijgen. Bovendien biedt u uw klanten of relaties ook nog eens praktische, milieuvriendelijke draagtas van karton waarmee zij stijlvol voor de dag kunnen komen.

U merkt wel dat het maken, ontwerpen en drukken van (luxe) kartonnen draagtassen ons vak is. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, maar leveren door heel Nederland. Van Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland, tot Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Zuid-Holland. Zelf (exclusieve) ideeën, of heeft u al een eigen ontwerp? Wij maken graag een gratis digitale voorstelling van het ontwerp zodat u precies weet hou uw draagtas eruit komt te zien. Op maat leveren doen wij graag en goed én dat alles tegen een betaalbare prijs.

Contactformulier