Luxe presentatiedozen kopen

U kunt bij ons allerhande luxe presentatiedozen kopen zoals uitvaartboxen

U kunt bij ons allerlei soorten luxe presentatiedozen kopen, zoals dozen voor condoleanceregisters en andere uitvaartboxen om een persoonlijke tint aan een uitvaart te geven. Wij richten ons met onze presentatieboxen voornamelijk op de uitvaartverzorgende branche, maar ook particulieren kunnen bij ons producten online bestellen. Zo vindt u in onze collectie altijd een mooie verpakking die aansluit bij uw smaak of bij die van de overledene. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden.

Onze luxe presentatiedozen zijn bedoeld om mooie herinneringen te bewaren aan het afscheid van een dierbaar persoon. Geschreven condoleancekaarten of andere persoonlijke boodschappen kunnen hierin bewaard worden. Ze kunnen op maat worden gemaakt en bedrukt worden op de manier zoals u dit wenst. Voor het laten bedrukken betaalt u zeker niet de hoofdprijs, want wij hanteren altijd een scherpe prijs. Afhankelijk van de door u gekozen presentatieboxen en uw wensen geven wij u voor het drukken de kosten door, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De presentatiedozen zijn niet alleen geschikt voor de uitvaartbranche, maar ook voor andere doeleinden zijn deze luxe verpakkingen zeer functioneel. Denk bijvoorbeeld aan een luxe wijndoos of aan een verzenddoos. Hierbij heeft u de mogelijkheid om deze te bedrukken met ieder gewenst ontwerp. En om om het nog meer cachet te geven kunt u ook kiezen voor een magneetsluiting. U ziet het; vrijwel alles is mogelijk bij Spatium Uitgeverij.

Luxe gepersonaliseerde presentatiedozen

Maatwerk in luxe presentatieboxen

Voor het vervaardigen van luxe presentatieboxen gebruiken wij kwaliteitspapier. Ze kunnen in elke gewenste kleur en afmeting gemaakt worden. Maatwerk tot in detail. Presentatieboxen kunnen ingezet worden tijdens een uitvaart in combinatie met het condoleanceregister, het rouwdrukwerkdoosje en/of een draagtas. Wij zorgen voor een geheel. Om goede herinneringen te bewaren aan de overledene en diens uitvaart, kunnen we ook een mooie memoriebox leveren. In deze box kunt u zowel persoonlijke spulletjes van de overledene te bewaren alsmede bidprentjes en condoleances die u ontvangen heeft tijdens en na de uitvaart.

Presentatiedozen worden plat geleverd, zodat er weinig ruimte nodig is voor opslag. Ze zijn eenvoudig uit te vouwen en in te zetten op die momenten dat u deze nodig heeft. Voor het bewaren van gegevens of om het condoleanceregister netjes in op te bergen. Voor uzelf of om uit te reiken na een uitvaart aan de nabestaanden.

Presentatiedozen en uitvaartboxen laten bedrukken

Presentatiedozen en uitvaartboxen leveren wij veelal aan uitvaartondernemers, omdat daar de behoefte het grootst is. Het kan zijn dat ook u graag een standaard presentatiedoos wilt laten ontwerpen en bedrukken met uw bedrijfslogo of speciale tekst. Een verpakking die u steeds weer wilt gebruiken. U kunt zowel kleine als grote oplages door ons laten bedrukken tegen een zeer scherpe prijs. Vooral kunt u rekenen op vakmanschap, want weten als geen ander weten wij hoe belangrijk een waardige uitstraling voor u als uitvaartondernemer is. Een goede inventarisatie van wensen en behoeften is daarbij essentieel. Hoewel u onze producten online bestellen kunt, zijn er situaties denkbaar waarbij u liever persoonlijk contact wilt. U kunt ons bellen of eventueel een e-mail sturen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

U merkt wel dat het maken en drukken van luxe presentatieboxen, presentatiedozen en uitvaartboxen ons vak is. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, maar leveren door heel Nederland. Van Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland, tot Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Zuid-Holland. Zelf (exclusieve) ideeën betreffende het rouwdrukwerk, of heeft u al een eigen ontwerp? Op maat leveren doen wij graag en goed én dat alles tegen een betaalbare prijs.