Presentatiedozen met logo

Met presentatiedozen met logo komt u goed voor de dag

Presentatiedozen kunt u bij ons kopen in allerlei formaten, kleuren en vervaardigd uit verschillende materialen. Onze verrassende keuze aan exclusieve presentatiedozen maakt dat u zich hiermee kunt onderscheiden. Of het nu gaat om een presentatiedoos met logo voor marketingdoeleinden of om een persoonlijke, luxe bedrukte presentatiedoos. Wij maken exclusief voor u de mooiste presentatiedozen geheel op maat. Heeft u bijzondere wensen zoals bijvoorbeeld het gebruik van een magneetsluiting? Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Exclusieve presentatiedozen kopen

De voornaamste reden waarom onze opdrachtgevers kiezen voor een luxe presentatiedoos, is de attentiewaarde. Met een beetje extra zorg is de kans groter om de aandacht van het publiek te trekken of om een bepaalde boodschap over te brengen. Het kan ook een mooi cadeau zijn in een prachtige, exclusieve verpakking om mensen te bedanken voor hun komst of medeleven.

Presentatiedoos met logo

Een presentatiedoos is een product dat breed inzetbaar is. Zorg en aandacht besteden aan dit product zal gewaardeerd worden. Zeker als het een emotionele bestemming heeft, zoals het presenteren van bijvoorbeeld het condoleanceregister, rouwkaarten of linten. Een exclusief exemplaar zorgt voor een waardige presentatie.

Bedrukte presentatiedozen met logo

Wanneer u bedrukte presentatiedozen met uw logo inzet als marketingmiddel dan zal dit herkenning oproepen. Ook kunt u als bedrijf laten zien waar u voor staat door een exclusieve presentatiedoos van een slogan te voorzien. Kortom: met een luxe presentatiedoos komt u altijd goed voor de dag! U kunt immers maar een keer een goede eerste indruk maken.

Presentatiedozen met logo geven uw bedrijf een gezicht. Net zoals een logo laat u een presentatiedoos slechts een keer ontwerpen en kan jarenlang meegaan. Uw logo is meteen vanaf de buitenkant herkenbaar met een luxe presentatiedoos. Zeker als u kiest voor kartonnen presentatiedozen, want karton bestaat uit meerdere lagen en is een natuurproduct. Het is goed materiaal om te laten bedrukken en u kunt het naar eigen inzicht vormgeven. Bovendien is het milieuvriendelijk, want karton bestaat voor een groot deel uit oud papier.

Kartonnen luxe presentatiedozen

Kartonnen presentatiedozen bestaan natuurlijk al langer, maar wij kunnen ze voor u bedrukken op een wijze zoals u dit wenst. Van karton kunnen wij de meest mooie en luxe verpakkingen maken. Voorafgaand maken wij gratis digitale voorstellen waardoor u precies kunt zien hoe uw presentatiedoos eruit komt te zien. Uiteraard ontvangt u van ons eerst een proefexemplaar van uw product, want pas als u helemaal tevreden bent, gaan wij de presentatiedozen bedrukken.

De vormgeving van een presentatiedoos speelt vaak een beslissende rol. Of u nu een ingetogen luxe doos wilt of een presentatiedoos met een kleurrijk logo, met behulp van alle technieken die wij kunnen inzetten is bijna alles mogelijk. U kunt bij ons presentatiedozen kopen in grote aantallen, maar wij leveren ook enkele stuks met een luxe uitstraling voor vele doeleinden.

Als u op zoek bent naar een specialist in luxe presentatiedozen, kunnen wij u zeker van dienst zijn. Onze benadering is persoonlijk en uw wensen staan altijd voorop. Of u nu een exclusief exemplaar wenst of een aantal bedrukte presentiedozen met logo wilt, wij staan voor u klaar.

U merkt wel dat het maken, ontwerpen en drukken van (exclusieve) presentatiedozen ons vak is. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, maar leveren door heel Nederland. Van Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland, tot Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Zuid-Holland. Zelf (exclusieve) ideeën, of heeft u al een eigen ontwerp? Op maat leveren doen wij graag en goed én dat alles tegen een betaalbare prijs.