Verpakking op maat

Wij leveren exclusieve verpakking op maat voor de uitvaartbranche

U kunt bij onze uitgeverij in Noord-Brabant allerlei soorten verpakkingen online bestellen en laten bedrukken zoals u dit wenst. Van luxe presentatiedozen van sterke kwaliteit tot exclusieve rouwdrukwerkdoosjes voor de aangeboden rouwkaarten en/of rouwbrieven. De meeste verpakkingen zijn perfect af te stemmen op de condoleanceregisters die u ook bij ons kunt kopen. Kortom: alle producten die u nodig heeft om een uitvaart goed en waardig te regelen zijn bij ons te koop. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Mocht u behoefte hebben aan tips voor een op maat gemaakte verpakking, ook dan zijn wij u graag van dienst. Surft u alvast maar eens verder, want wij hebben een prachtige collectie verpakkingen voor u samengesteld.

Verpakking op maat voor de uitvaartbranche

Een verpakking op maat is juist binnen de uitvaartbranche zeer belangrijk, want bij een uitvaart draait alles om het waardig afscheid kunnen nemen van een dierbare. Een persoonlijke en bedrukte verpakking voor bijvoorbeeld rouwkaarten of rouwbrieven is de finishing touch. Een mooie uitvaart is een kwestie van fijne details samenvoegen tot een waardig geheel. Verpakkingen zijn daar slechts een klein onderdeel van, maar toch een niet geheel onbelangrijke. Nabestaanden weten het, ondanks hun intense verdriet, te waarderen wanneer aan alle facetten ruimschoots aandacht is gegeven.

Bedrukte maatwerk verpakking

Een waardig en persoonlijk afscheid vraagt tijd en aandacht. Het moet tenslotte het afscheid worden dat de overledene wenst en de nabestaanden verwachten. Als uitvaartondernemer heeft u een belangrijke taak, want u moet hier mede invulling aan geven. Voor een groot deel is de invulling afhankelijk van de wensen van de overledene en de nabestaanden, maar iets extra’s toevoegen is zeker de moeite waard. Rouwbrieven kunnen bijvoorbeeld worden bewaard in een persoonlijke presentatiedoos als mooie herinnering voor later. U kunt ook verpakkingen bestellen voor een afscheidsgeschenk die wordt uitgedeeld bij een uitvaart. Krijgt u de opdracht van de nabestaanden om een passend afscheidsgeschenk te bedenken? Waar u ook voor kiest, wij kunnen u zeker van dienst zijn. Maatwerk is onze specialiteit.

Verpakkingen laten bedrukken

Een andere specialiteit van onze uitgeverij is dat u de door ons op maat gemaakte verpakkingen kunt laten bedrukken. Fotomateriaal en/of tekst kunt u digitaal aanleveren. Als u voor 15.00 uur de benodigde input/materialen aanlevert, kunnen wij de volgende dag al leveren. Uiteraard ontvangt u eerst een proefdruk en bespreken wij met u wat de kosten zullen zijn.

U merkt wel dat het ontwerpen en maken verpakking op maat voor de uitvaartbranche ons vak is. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, maar leveren door heel Nederland. Van Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland, tot Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Zuid-Holland. Zelf (exclusieve) ideeën betreffende het rouwdrukwerk, of heeft u al een eigen ontwerp? Op maat leveren doen wij graag en goed én dat alles tegen een betaalbare prijs.